За Нас

Ние сме новосъздадена почистваща фирма в гр. София, разполагаме с малък екип от няколко човека. Насочихме се към тази сфера, защото желаем да Ви осигурим една по-добра атмосфера и да върнем уюта във Вашия дом. Ние знаем колко е важно домът Ви да бъде чист и сме наясно, че забързаното ежедневие не позволявана на много от Вас да се справят с домашните си задължения или просто не остава време. За това ние сме тук за да свършим досадната работа , а Вие да се отдадете на почивка и семейството си.

Разплагаме с професионална почистваща техника (прахосмукачки, водоструйки и др.) на фирма “Rainbow”. Използваме професионални инструменти и препарати, които спомагат за по-ефикасно и по-добро почистване. Препаратите са екологично чисти и безопасни за Вас и околната среда.

Предлагаме различни видове услуги спрямо желанията на клиента. Част от услугите, които предлагаме са професионално основно почистване на домове, офиси и жилищни комплекси, пране и тупане на мека мебел и матраци, тупане на килими и мокети, почистване на автомобили, абонаментно почистване.

Предлагаме най-добрата оферта след съгласуване с клиента за нуждите и вида на почистването.